Hvad betyder body count?

Surfer du rundt på de sociale medier, er du potentielt stødt på udtrykket ‘body count’. Det er et relativt nyt udtryk, der er blevet populært i løbet af de seneste år.

Da det er forholdsvis nyt, er det ikke alle, der har kendskab til, hvad det egentlig betyder. Hvis du er blandt dem, der ikke ved, hvad det betyder, er du kommet til det rette sted. Her på siden kan du nemlig finde en forklaring på, hvad det betyder.

Kan betyde forskellige ting

Først og fremmest skal det pointeres, at ‘body count’ kan betyde flere ting. Den oprindelige betydning af udtrykket er dog næppe, hvad du søger, hvis du er stødt på det på de sociale medier.

Oprindeligt betyder det nemlig, ifølge Dictionary.com, ‘antallet af dræbte soldater i en bestemt periode eller i en bestemt militær aktion’.

Leder du derimod efter, hvad det betyder, når det bliver brugt på sociale medier såsom TikTok, er det derimod et udtryk, der dækker over, hvor mange personer, man har haft samleje med. Derfor er det bestemt et udtryk, hvor der er stor forskel på dets betydninger.

Det vil sige, at hvis du bliver spurgt om, hvad din ‘body count’ er, bliver du altså spurgt om, hvor mange personer, du har haft samleje med.

Høj eller lav body count

I og med, at det er et udtryk, der bliver brugt til at ‘holde styr på’, hvor mange man har haft samleje med, kan både have en høj eller lav body count. På engelsk kaldes det naturligvis enten low eller high body count.

LÆS OGSÅ:  Hvad er fibernet?

For mange er det nærmest blevet en konkurrence at have en høj body count. Det vil sige, at der er nogen, der forbinder det, at man har haft mange seksuelle partnere med en form for succes. Her er det dog vigtigt at pointere, at det er helt op til én selv, hvad man følger i denne forbindelse.

Populært på TikTok

Der er forskellige meninger om, hvor udtrykket egentlig stammer fra. Det står dog klart, at det stammer fra de sociale medier, hvor det især er TikTok, der nævnes som oprindelsesstedet for det nu meget udbredte udtryk.

På TikTok kan du finde videoer i massevis, hvor en person går rundt i fx supermarkeder, indkøbscentre eller blot på gaden, og spørger folk, hvad deres ‘body count’ er.

Idéen med dette er naturligvis, at man enten får et svar eller en nærmest forlegen reaktion fra den person, der bliver spurgt. I mange tilfælde er det sidstnævnte, da det ikke er alle, der synes, at det er rart at blive stillet et sådant spørgsmål.

Rigtig mange giver selvfølgelig også blot et sarkastisk svar. Ser man en række af disse videoer på TikTok, vil man opleve, at der er mange, især unge fyre, der svarer fx 100 eller lignende.

Ydermere er der også mange, der ikke ved, hvad de skal være, fordi de ganske enkelt ikke ved, hvad det betyder. Er det en person, der ikke ved, hvad det betyder, der bliver spurgt, ender det som regel blot med, at han eller hun går fra stedet.