Hvad betyder lyn i huen?

Der er rigtig mange regler for studenterhuen. Faktisk er der så mange regler, at det kan være svært at huske dem alle. Når alkoholen først slår ind, bliver det bestemt ikke lettere at huske det.

Derfor er der mange glade studenter, der glemmer, hvad de forskellige regler egentlig går ud på. I denne forbindelse bør det dog også pointeres, at der er er nogle regler, der er mere udbredte end andre.

En af de mest kendte regler (eller udfordringer, om man vil), som mange unge studenter nærmest sigter efter at opnå, er lyn i huen. Men hvordan gør man sig egentlig fortjent til at få et lyn i huen? Det kan du blive klogere på her på siden.

Hvordan får man lyn i huen?

Som der er givet udtryk for herover, er en af de mest udbredte regler for studenterhuen, at man kan gøre sig fortjent til at måtte klippe et lyn i huen.

På trods af, at det er en af de mest udbredte regler og udfordringer, er det dog ikke alle, der egentlig er klar over, hvordan man gør sig fortjent til at måtte klippe et lyn i svedbåndet. Er du blandt dem, der ikke ved, hvordan man gør sig fortjent til dette, så læs med herunder.

Et lyn i huen gør man sig nemlig fortjent til, hvis man som student har haft sex med huen på. Som angivet herover, så er det i selve svedbåndet inde i huen, at man skal klippe lynet. Dette gør sig i øvrigt gældende for de fleste ting, der skal klippes ind i hulen.

LÆS OGSÅ:  Hvad betyder giz?

I denne sammenhæng er det selvfølgelig vigtigt at understrege, at du skal have haft huen på, mens du har sex. Det tæller derfor ikke, at du har huen liggende på natbordet ved siden af sengen. Derimod skal din hue altså være på under sex.

Hvordan klipper man lyn i huen?

Er du en af de studenter, der har gjort sig fortjent til at klippe et lyn i svedbåndet på din studenterhue? I så fald vil du sikkert gerne vide, hvordan du egentlig skal bære dig ad med dette, da det kan lyde lettere besværligt.

Faktum er dog, at der ikke er nogen bestemt opskrift, der skal følges. Det er derfor helt op til dig selv, hvordan du vælger at klippe dit lyn ind i huen. Det vigtigste er blot, at man kan se, at der faktisk er tale om et lyn, så andre ikke er i tvivl om det.

Føler du ikke selv, at du er snild på fingrene, er det selvfølgelig oplagt at få en anden til at hjælpe med det. Det kan være, at du er så heldig, at ham eller hende, du har været sammen med, også kan hjælpe dig med at få lavet lynet i huen.

Lyn gælder ikke med kæresten

Der er mange, der tror, at man også skal klippe et lyn i huen, hvis man har haft sex med sin kæreste, mens man har studenterhuen på. Det er dog vigtigt at understrege, at det ikke er tilfældet. Det betyder dog ikke, at du ikke skal klippe noget i dit svedbånd.

Hvis du har haft sex med din kæreste eller flirt med din studenterhue på, er det i stedet et hjerte, der skal klippes i svedbåndet. Igen er det vigtigt at understrege, at huen naturligvis skal sidde på hovedet. Det gælder ikke at have den liggende ved siden af.

LÆS OGSÅ:  Hvad betyder CEO?

Der er dog mange, der tror, at lyn også gør sig gældende, hvis samlejet sker med en kæreste eller flirt. Det er dog ikke tilfældet. Det er endnu et eksempel på, at der er rigtig mange studenterhueregler at holde styr på.