Hvad koster indgang til Tivoli?

Vil du gerne en tur i København, som du finder på Vesterbrogade 3, vil du sandsynligvis gerne vide, hvad det koster. Til trods for, at der er mange, der tror, at det er nemt at svare på dette, er det ikke tilfældet. Det skyldes, at der er flere forskellige billettyper, du kan vælge mellem.

Faktisk er der så mange at vælge mellem, at det kan være svært at skabe et overblik over det. Heldigvis har vi gjort, hvad vi kan for at give dig dette. I denne artikel vil du derfor blive præsenteret for, hvad det koster at købe adgang til Tivoli i den danske hovedstad.

Hvad koster entré til Tivoli?

Som angivet herover, er det ikke nemt at give et konkret svar på, hvad det vil koste dig at betale for entré til Tivoli. Grunden til dette er, at der er forskellige variabler, der spiller ind. Blandt andet er der forskel på, hvornår på ugen, du ønsker at komme ind i forlystelsesparken.

Derudover er der også forskel på, hvad prisen er for en billet, alt afhængigt af, om det er til et barn eller en voksen. Alle børn mellem 3 og 7 år, kan nemlig komme billigere ind, men det er et krav, at de har en billet. Priserne for entré lyder som følgende:

 • Mandag til fredag: +8 år: 155 kr. / 3-7 år: 70 kr.
 • Lørdag til søndag: +8 år: 165 kr. / 3-7 år: 70 kr.

Som angivet herover, så er det et krav, at børn i alderen fra 3 til 7 år, har sin egen billet, for at komme ind. Alle børn under 3 år har dog gratis adgang til Tivoli ifølge med en betalende voksen.

Der er dog et maksimum for, hvor mange børn under 3 år, man kan medbringe, uden at skulle betale for det. Én voksen kan højest ledsage fire børn under 3 år. Hvis en voksen har flere end fire børn med, skal der betales fuld entrépris pr. ud over det fjerde barn.

Har du købt din billet på forhånd, hvilket du kan gøre på Tivolis hjemmeside, er det et krav, at du enten har printet den, eller kan fremvise den direkte på din mobiltelefon, når du møder op ved en af indgangene.

Har du købt en hverdagsbillet, der dækker fra mandag til fredag, vil den ikke være adgangsgivende på lørdage og søndage. I sommersæsonen, hvor der på fredage er Fredagsrock, skal du have en særskilt billet, for at komme ind i Tivoli efter kl. 18.00.

Du kan også købe turpas

Der er stor forskel på, hvad der får folk til at tage en tur i Tivoli. Mange kan godt lide parken, og kommer derfor blot for at gå en tur og have en hyggelig dag. Andre kommer med børn, der er vilde med forlystelser, og derfor gerne vil prøve flest muligt af dem.

Hvis man hører til i den sidste gruppe, kan det være en god idé at købe et turpas, i stedet for en almindelig entrébillet. Gør man det, kan man nemlig prøve alle de forlystelser, man har lyst til, uden at skulle betale for hver gang, man prøver dem.

Ønsker man at købe et turpas, er der flere at vælge mellem, som hver især er adgangsgivende til forskellige ting. Derfor handler det om at finde ud af, hvad der giver bedst mening at vælge. Du kan herunder læse om de tre slags turpas, der bliver udbudt af Tivoli.

LÆS OGSÅ:  Hvad er BNP?

1. Turpas

Beslutter du dig for at købe deres helt almindelig turpas, der blot har havnet ‘Turpas’, vil du kunne bruge det til få adgang til alle kørende forlystelser i den store park. Derfor kan du frit prøve dem alle – og du kan prøve dem lige så mange gange, du har lyst.

Hertil får du også adgang til Tivolis Akvarium. Det skal man normalt betale en yderligere entrépris for, hvis man blot har købt en almindelig billet i indgang eller på deres hjemmeside. Derfor kan det som regel godt svare sig at vælge et turpas.

 • Pris: 259 kr.

2. Turpas Mini

Skal du købe et turpas til et yngre barn, vil det være oplagt at vælge et ‘Turpas Mini’. Her er der nemlig tale om en billet, der giver adgang til alle de mindste forlystelser i parken. Det er naturligvis typisk disse, der er af interesse for de yngre børn at prøve.

Konkret giver dette turpas adgang til, at man kan prøve disse forlystelser: Dyrekarusselen, Kamelen, MiniMorgana, Musikkarrusellen, Den lille drage, Linie 8, Skærsilden, Fyrtårnet, Tempeltårnet, Pandaen og Veteranbilerne.

Igen er det vigtigt at slå fast, at man ikke blot får mulighed for at prøve disse forlystelser, hvis man har købt et Turpas Mini. Det betyder også, at man kan prøve dem lige så mange gange, man har lyst. Ydermere giver denne billettype også adgang til Tivolis Akvarium.

 • Pris: 169 kr.

3. Turpas Plus

Vil man være sikker på, at man ikke går glip af noget, når man besøger Tivoli i København, er det oplagt at vælge at købe et ‘Turpas Plus’. Med en sådan billet, er man sikker på, at der ikke er noget i parken, man ikke kan få adgang til eller prøve.

Ikke nok med, at man får adgang til alle kørende forlystelser i Tivoli, hvis man har denne billet, så får man også adgang til Villa Vendetta, som er en hjemsøgt herskabsvilla, der er lavet inde i parken. Dog frarådes det, at børn under 12 år bliver taget med ind i villaen.

Ydermere vil man med dette turpas også få adgang til Tivolis Akvarium, ligesom man kan få ubegrænset turfotos på mobilen, så man kan tage en masse minder med hjem fra turen. Billetten giver også adgang til et gratis spil på Hyggehjulet eller Grand Prix.

 • Pris: 299 kr.

Få den fulde oplevelse med Tivolipakker

Hvis man gerne vil være sikker på, at man får den fulde oplevelse, når man besøger Tivoli, er det muligt at købe en af deres ‘Tivolipakker’. Her er der tale om pakkeløsninger, der bl.a. indeholder entré, men også mad, gaver og meget andet.

Det er ikke alle, der ønsker at købe en sådan pakke, men det er dog meget populært at gøre. Det hænger naturligvis sammen med, at der kan være penge at spare, ved at købe en Tivolipakke, fremfor at betale særskilt for hver af tingene inde i parken.

Når man besøger Tivoli, har man mulighed for at vælge mellem følgende pakker. De kan naturligvis alle bestilles og betales på deres hjemmeside, så man blot skal fremvise sin billet, når man møder op ved en af indgangene ved Tivoli.

1. Tivoli Classic

Her er der tale om en relativt lille pakke, der kun indeholder entré til Tivoli samt et Turplas Plus. Begge dele kan man købe hver for sig, men ved at købe dem sammen, er der en smule at spare. Derfor er det naturligvis oplagt, hvis man alligevel har i sinde at købe et Turpas.

 • Pris for +8 år: 439 kr.
 • Pris for 3-7 år: 339 kr.
LÆS OGSÅ:  Hvad betyder habibi?

2. Tivoli Extra

Det er meget normalt, at man ender med at snuppe sig en bid mad, når man besøger Tivoli. Det er især tilfældet, hvis man har børn med. Har man det, kan det være en fordel at have bestilt og betalt på forhånd, hvilket du får mulighed for med denne pakke.

Vælger du ‘Tivoli Extra’ vil du få en samlet pakke, der giver dig fri entré, et Turplas Plus samt en lækker Easyfood-menu, der kan nydes på en af de mange spisesteder i Tivoli. Derfor er der naturligvis noget for enhver smag at finde, hvis man har købt denne pakke.

 • Pris for +8 år: 539 kr.
 • Pris for 3-7 år: 439 kr.

3. Tivoli All-in-one

Der skal ikke være nogen tvivl om, at dette er valget for dig, der ikke vil gå på kompromis. Her er der tale om en pakke, der indeholder alt, hvad et barn kunne drømme om. Derfor er det også et meget populært valg blandt forældre, der skal have deres børn med.

Køber du en ‘Tivoli All-in-one’-pakke, får du ikke blot entré, Turpas Plus samt en Easyfood-menu med mad og drikke, som det er tilfældet i pakken herover. Med i prisen får man blandt andet også en candyfloss eller popcorn, hvortil man også får en ekstra sodavand med.

Ikke nok med det, så vil det også være muligt for barnet at vælge en valgfri gave fra Little Tivoli. Ydermere er der også en rabatkupon på 15% med, som kan bruges i Little Tivoli.

Barnet har mulighed for at vælge mellem de følgende gaver: Rasmus Klump-kop m. motiv + Rasmus Klump-tallerken, Rasmus Klump-sparebøsse, Normann Copenhagen-figur, Tivoli-termoflaske, Puslespil, Tivoli Memories-spil, samt to forskellige Tivoli-kopper.

 • Pris for +8 år: 689 kr.
 • Pris for 3-7 år: 589 kr.

Få fri entré i et år med Tivolikort

Har du planer om at besøge Tivoli flere gange om året, kan det godt betale sig at købe et Tivolikort. Med et sådant kort får du nemlig fri entré til Tivoli i op til 12 måneder. Alt afhængigt af dit valg af kort, er det ikke mange gange, du skal besøge Tivoli, før det kan svare sig.

Ydermere har et Tivolikort også den klare fordel, at du ikke skal betale, hvis du vil have adgang til deres sæsoner, koncerter, festivaler og andre oplevelser.

Ønsker du at købe et sådant kort, er der flere at vælge mellem. De adskiller sig fra hinanden på flere punkter. Blandt andet er der en række af dem, der er adgangsgivende for flere personer. Du kan læse nærmere om de forskellige kort herunder.

1. Tivolikort

Dette er deres helt almindelig ‘Tivolikort’, som er det, der bliver valgt at de fleste. Med dette kort får man nemlig adgang til parken i et helt år. Ikke nok med det, så får man også fri entré til to børn mellem 3 og 7 år. Det er derfor også et oplagt valg for dig, der har børn i denne alder.

Ikke nok med det, så kan du også bruge kortet til at sikre sig 15% rabat på din parkering hos APCOA nær Tivoli. Plejer du at have bilen med, når du lægger vejen forbi den kendte forlystelsespark, er dette naturligvis en klar fordel.

 • Pris: 449 kr.
LÆS OGSÅ:  Hvad er verdens mest befolkede land?

2. Tivolikort Sølv

Vil man gerne gøre det nemt at invitere en person med i Tivoli, så er dette et oplagt valg. Med et ‘Tivolikort Sølv’ får man nemlig ikke blot fri entré til sig selv i et helt år. Man får også muligheden for at tage en ekstra person med ind i parken.

Ydermere giver kortet også fri entré til to børn mellem 3 og 7 år. Derfor vil en familie, der består af far, mor og to børn i den førnævnte aldersgruppe kunne bruge dette kort til at få fri entré. Derfor er det naturligvis også et meget populært valg.

På lige fod med deres almindelig Tivolikort, så er der også her penge at spare på parkeringen. Igen gives der nemlig 15% rabat på parkering hos APCOA nær Tivoli.

 • Pris: 799 kr.

3. Tivolikort Guld

Der er naturligvis også personer, der ikke vil nøjes. Er du en af dem, der vil være sikker på, at du har det bedst mulige Tivolikort, du kan få fat i, så skal du have et ‘Tivolikort Guld’. Her skal du dog være opmærksom på, at det er et relativt dyrt kort.

Til gengæld vil det ikke blot kunne sikre dig selv fri entré i en periode på 12 måneder. Hver gang du kommer forbi Tivoli, vil du have mulighed for at tage fire personer med ind. Derfor vil dette kort naturligvis hurtigt have tjent sig selv hjem igen.

Ydermere vil det også give fri entré til fire børn på mellem 3 og 7 år. Med i prisen for dette kort får du også 25 kr. i rabat å op til fem stk. Turpas eller Turpas Plus. Det gælder naturligvis hver gang, uanset hvor ofte du vælger at besøge forlystelsesparken.

Slutteligt bør det også nævnes, at det giver dig en forøget besparelse på parkering hos APCOA nær Tivoli i forhold til de andre kort. Med dette kort får du nemlig hele 50% rabat på din parkering.

 • Pris: 1.399 kr.

4. Wild Card

Her er der også tale om et ganske populært valg. Med deres ‘Wildcard’ får du ikke kun fri entré for dig selv og to børn fra 3 til 7 år. Det er også et kort, der giver dig et gratis Turpas med i hvert besøg. Dog gælder dette turpas kun for dig selv, og ikke for de to børn, du medbringer.

Igen vil det også give dig 15% rabat på parkering, hvis du har bilen med, og du vælger at parkere den hos APCOA i nærheden af parken. Det er et oplagt valg for dig, der gerne vil prøve forlystelser, men er det primært børnene, der skal prøve, er der andre løsninger, der er bedre.

 • Pris: 1.049 kr.

5. Wild Card Mini

Har du små børn, er det næppe de store og vilde forlystelser, I kommer til at tilbringe tiden i. Derimod vil de være de mindste forlystelser, der vil være i fokus. Med ‘Wild Card Mini’ får du ikke blot fri entré, men også et Turpas Mini med i prisen.

Det betyder, at du får fri adgang til både Tivoli og til alle de mindste forlystelser i parken. Du får ét Turpas Mini ved hvert besøg, men er kun gyldigt for dig selv. De to børn på mellem 3 og 7 år, som du kan tage gratis med ind, vil ikke have et Turpas Mini med i prisen.

Hvad det betyder er, at du selv skal købe et særskilt Turpas Mini til de to børn, hvis du ønsker dette. Hvad du til gengæld også får med i prisen for deres ‘Wild Card Mini’, er en besparelse på parkering. Der ydes nemlig 15% rabat på parkering hos APCOA nær Tivoli.

 • Pris: 549 kr.