Hvordan afmelder man Disney Plus?

Har du besluttet dig for, at du vil opsige dit abonnement hos Disney Plus? I så fald kan du glæde dig over, at det er nemt at gøre. Hvis du vil opsige dit Disney+, kan det klares på få sekunder, hvis blot du ved, hvordan du skal bære dig ad med det.

Herunder kan du derfor lære, hvordan du får opsagt dit abonnement hos Disney Plus. Det får du beskrevet trin for trin, som du blot kan følge, hvilket gør det nemt for dig. 

Sådan afmelder man Disney+

Hvis du har et ønske om at stoppe dit abonnement hos Disney Plus, så skal du blot opsige det via deres hjemmeside. Det er klaret på få sekunder, hvorfor du ikke skal være bekymret for, at det er omfattende. Derimod skal du blot følge de trin, du kan finde herunder:

 1. Start med at logge ind på din konto hos Disney+, hvilket du kan gøre via en computer eller en mobilbrowser
 2. Vælg derefter din profil og klik på ‘Konto’
 3. Vælg dit abonnement på Disney+ under ‘Abonnement’
 4. Nu kan du klikke på et punkt, der hedder ‘Afmeld abonnement’
 5. Til slut vil du blive bedt om at fortælle, hvorfor du vil afmelde dit abonnement, udfylde et skema (valgfrit) og dernæst fuldføre din afmelding

Det er naturligvis vigtigt at nævne, at du stadig vil have adgang til din konto hos Disney+ i den periode, som du allerede har betalt for. Du vil dog ikke blive opkrævet derefter, og du vil ikke længere kunne bruge din konto hos Disney Plus til at streame film og tv-serier.

LÆS OGSÅ:  Hvordan kan jeg se mine recepter?

Faktureres du via en tredjepart?

Det er ikke alle, der betaler for deres abonnement direkte hos Disney+, da det også er muligt at få et abonnement via en tredjepart. Hvis du er blevet abonnent via en tredjepart, vil det derfor også være via denne tredjepart, at du skal stå for at afmelde abonnementet.

Hvis du ikke ved, hvordan du bærer dig ad med dette, er det en god idé at henvende dig direkte til tredjeparten. Det kan også være, at de har en hjælpeside, hvor du kan læse mere om det. Har de ikke det, bør du i stedet rette henvendelse til deres kundeservice.

Vil du slette din konto helt?

Skulle du have et ønske om at slette din konto helt, er der mulighed for dette, men det er ikke ensbetydende med, at det er en god idé. Hvis du slette din konto helt, vil du også slette alle dine data, hvilket vil sige, at du ikke kan gemme, hvor langt du er nået i en tv-serie f.eks.

Er du fast besluttet på, at det rette for dig er, at du får slettet din konto helt, så kan det dog sagtens lade sig gøre. Når du sletter din konto, så sletter det både din e-mailadresse, dit for- og efternavn samt profilnavn og indstillinger. Det vil også anonymisere alle andre kontooplysninger.

Hvis du ønsker at slette din konto, så skal du følge de trin, du finder herunder:

 1. Start med at logge ind på din konto hos Disney+
 2. Her skal du vælge ‘Profil’ og dernæst ‘Konto’
 3. Her kan du klikke dig ind under ‘Indstillinger’, hvor du skal vælge ‘Slet konto’ (inden du kan gøre dette, skal du have afmeldt dit abonnement)
 4. Indtast derefter din e-mailadresse, og klik på ‘Fortsæt’
 5. Bekræft din handling ved at indtaste din adgangskode, og klik på ‘Log ind’
 6. Gennemgå de oplysninger, der vises om at slette din konto, og vælg så ‘Fortsæt’
 7. Nu modtager du en e-mail fra Disney+, der indeholder en bekræftelseskode på seks cifre
 8. Indtast til sidst koden for at bekræfte e-mailen, og klik på ‘Fortsæt’
 9. Til skulle skal du afslutte processen ved at klikke på ‘Slet’
LÆS OGSÅ:  Hvordan blokerer man et nummer på Android?

Har du gjort dig tanker om at slette din konto, er det vigtigt, at du overvejer det nøje. Når du først har slettet din konto, er det nemlig ikke muligt at genskabe den. Er du i tvivl om, hvorvidt du vil genstarte dit abonnement på sigt, skal du derfor ikke slette din konto.

Sådan kan du genaktivere din Disney Plus-konto

Har du valgt at lukke for dit abonnement hos Disney+, men har du ændret mening, er det muligt at genaktivere dit abonnement. Det er nemt at gøre dette, hvilket er årsagen til, at det er en god idé, at du ikke sletter din konto helt, så du nemt kan genaktivere den.

Ønsker du at genaktivere dit abonnement, skal du blot følge de trin, du finder herunder. Her kan du også se, at det ikke er specielt svært at genaktivere et abonnement hos den populære streamingtjeneste.

 1. Start med at logge ind på din konto på Disney+ via enten din computer eller mobil
 2. Herefter skal du vælge ‘Profil’ og dernæst klikke på ‘Konto’
 3. Når du har gjort dette, kan du klikke på ‘Genaktivér abonnement’
 4. På næste trin skal du trykke på ‘Acceptér’ for at bekræfte dette
 5. Når du har gjort dette, er din konto aktiveret igen

Som du også kan se herover, så er det ikke svært at få aktiveret sin konto igen, hvis man skulle have ombestemt sig. Derfor er der ikke den store risiko forbundet med at afmelde sin konto hos den populære streamingtjeneste, hvis man skulle overveje dette.

Hvis du har slettet din konto helt, er det dog ikke muligt at bruge de trin, der er angivet herover til at aktivere din konto igen. Det skyldes, at den er helt slettet, og du derfor er nødt til at lave en ny konto, hvis du igen ønsker at kunne streame film og tv-serier som Disney+.

LÆS OGSÅ:  Hvordan renser man iPhone-stik?