Hvordan afmelder man Prime Video?

I dag kan man finde rigtig mange streamingtjenester på det danske marked. Mange ender med at oprette et abonnement hos flere af dem, fordi de vil prøve dem af. Det er dog ikke altid, at man husker at få afmeldt sit abonnement igen.

Hvis du har oprette dig hos Amazon Prime Video, men har besluttet, at det ikke er noget for dig, skal du selvfølgelig have opsagt dit abonnement. Det er dog ikke alle, der ved, hvordan de bærer sig ad med at gøre dette.

Ønsker du at opsige dit abonnement hos Prime Video, er du heldigvis landet på den rette side. Herunder finder du nemlig en guide til, hvordan du i få trin kan opsige dit abonnement hos den amerikanske streamingtjeneste.

Sådan afmelder man Prime Video

Har du besluttet dig for, at du ønsker at opsige Prime Video, kan du glæde dig over, at det ikke er specielt svært. For at opsige dit abonnement hos den kendte streamingtjeneste, skal du blot følge de trin, du finder herunder:

  1. Du skal starte med at gå ind på PrimeVideo.com
  2. Her skal du logge ind på dit Amazon-login
  3. Når du har gjort dette, skal du trykke på ikonet med den halve person øverst til højre
  4. Nu kan du vælge et punkt, der hedder ‘Konto og indstillinger’
  5. Til slut skal du blot trykke på ‘Afslut medlemskab’

Når du har gjort dette, har du opsagt dit abonnement hos Prime Video. Det betyder, at du ikke længere vil blive opkrævet penge fra Amazon. Det betyder også, at du fremadrettet ikke vil have adgang til at streame deres udvalg af film og tv-serier.

LÆS OGSÅ:  Hvordan koger man kartofler?

Opsiges ikke med det samme

Det er naturligvis vigtigt at slå fast, at dit abonnement ikke stopper med det samme. Derimod vil du kunne bruge din konto, indtil den dato, du har betalt til. Ved denne dato vil du få inddraget din adgang til deres udvalg af film og tv-serier.

Har du f.eks. lige betalt for en ny periode, og det er i denne forbindelse, at du har opdaget, at du stadig betaler for dit abonnement, så vil du stadig kunne se film og tv-serier i den periode, der er blevet betalt for.

Hvis du opsiger dit abonnement, skal du derfor ikke være bekymret for, at din adgang til indholdet bliver inddraget med det samme, og at du ikke får valuta for de penge, du har betalt.

Du kan godt genoptage dit abonnement

Skulle det vise sig, at du på et tidspunkt beslutter dig for, at du vil være abonnent hos Prime Video igen, behøver du ikke at lave en ny konto. Det vil nemlig være muligt at beholde din konto, så du blot kan genoptage dit abonnement på et senere tidspunkt.

Hvad dette også betyder er, at din konto ikke bliver slettet, hvis du beslutter dig for at opsige dit abonnement. Derimod betyder det kun, at du opsiger dit abonnement, så du ikke længere betaler for at have adgang til deres indhold.

Viser det sig, at der kommer en ny film eller tv-serie ud på tjenesten, som du gerne vil se, kan du med få klik genaktivere din konto. Beslutter du dig for at slette din konto helt, vil du være nødt til at lave en ny konto, før du igen kan få adgang til deres indhold.

LÆS OGSÅ:  Hvordan bliver man IT-chef?

Din konto kan godt slettes helt

Ønsker du ikke blot at opsige dit abonnement, men også få slettet hele din konto, er dette også muligt. Det kan være, at du gerne vil have, at dine data slettes. Hvis du vil det, så er du nødt til at få slettet hele din konto hos Amazon.

Inden du gør dette, er det dog vigtigt, at du overvejer det nøje. Vurderer du, at der er en chance for, at du kan ende med at genaktivere dit abonnement på et senere tidspunkt, kan det godt svare sig, at du lader være med at slette din konto, men blot opsiger dit abonnement.

Er du sikker på, at du er helt færdig med Prime Video, er der dog intet, der stopper dig i at slette din konto. Det vigtigste er blot, at du sørger for at tage dig tid til at overveje det, inden du beslutter dig for at gøre det.