Hvordan afmelder man TV2 Play?

I dag kan man finde et væld af streamingtjenester på det danske marked. Og når man falder over en god film eller tv-serie hos en af de tjenester, hvor man ikke har abonnement, skynder man sig at få det. Til sidst ender man med at have abonnement til rigtig mange tjenester.

Hvis det er sket for dig, kan det sagtens tænkes, at du er i gang med at rydde lidt op i dine tjenester. Der er nemlig ikke nogen grund til, at du betaler for noget, du ikke får brugt – og er det tilfældet for TV 2 Play, bør du naturligvis finde ud af, hvordan du får opsagt sit abonnement.

Er du i tvivl om, hvordan du kan bære dig ad med dette, er du landet på den rette side. I denne artikel kan du nemlig finde en guide til, hvordan du får afmeldt dit abonnement, så du slipper for at betale for tjenesten i fremtiden.

Sådan opsiger man TV2 Play

Du har ikke nogen grund til at være bekymret for, hvorvidt det er svært for dig at få afmeldt TV2 Play. Derimod er det ganske nemt, da du blot skal igennem ganske få trin. Hvordan du konkret bærer dig ad med dette, kan du læse mere om her:

  1. Start med at logge ind på din konto på hjemmesiden
  2. Klik dernæst på dit profil-ikon, som du finder i øverste højre hjørne
  3. Klik på det punkt, der hedder ‘Administrer TV 2 Play abonnement’
  4. Tryk dernæst på ‘Opsig abonnement’ og bekræft ved igen at trykke på ‘Opsig abonnement’
  5. Rund af med at angive en årsag for sin opsigelse og bekræfte, at det er dét, du vil
LÆS OGSÅ:  Hvordan bliver man anlægsgartner?

Som du kan se herover, er det ikke svært at opsige sit abonnement hos TV 2 Play. Hvis du har et ønske om at gøre dette, kan det derfor være gjort på ingen tid.

Der er et opsigelsesvarsel

Du skal være opmærksom på, at der er to dages opsigelsesvarsel på alle deres abonnementer. Hertil er der også en række af dem, der er en bindingsperiode på. Det gælder blandt andet for både Live Pakke 1 og Live Pakke 2, der begge har en bindingsperiode.

Befinder du dig stadig i en bindingsperiode, vil din opsigelse ikke træde i kraft med det samme. I stedet vil den træde i kraft efter udløb af din bindingsperioden.

Når du har valgt at opsige dit abonnement hos TV 2 Play, vil det naturligvis løbe i den periode, som du har betalt for, men det vil ikke blive fornyet. Befinder du dig i en gratis periode, vil din adgang til TV 2 Play dog blive stoppet med det samme.

TV 2 har gjort det nemt

Du har ikke nogen grund til at tro, at det er svært for dig at opsige dit abonnement hos TV 2 Play. Som du også kan se herover, så er det faktisk ganske nemt. Det skyldes, at de hos TV 2 har gjort en indsats for, at det skal være nemt at stoppe sit abonnement.

Desværre er det ikke tilfældet ved alle streamingtjenester. Derfor er kan man også komme ud for, at det er svært at få opsagt sin konto hos en række af de tjenester, der er aktive på det danske marked. Heldigvis er TV 2 Play dog ikke én af dem.

LÆS OGSÅ:  Hvordan parrer jeg Saphe med iPhone?

Du kan genaktivere din konto

Har du besluttet dig for, at du vil lukke ned for din konto, fordi du ikke får den brugt, skal du ikke tro, at du mister den. At du stopper for dit abonnement, er nemlig ikke det samme som, at du sletter den. Derfor vil du stadig kunne tilgå din konto, hvis du ønsker at gøre dette.

Hvad det også vil sige er, at det er muligt for dig at genaktivere din konto, hvis du på et tidspunkt skulle få lyst til at bruge TV 2 Play igen. Det er en fordel, da du dermed ikke skal til at oprette en ny konto, som dermed vil være bundet op til en anden e-mailadresse.

Andre ser det som en fordel, da det betyder, at de vil kunne gemme deres aktivitet. Dermed skal de ikke forsøge at huske, hvor mange afsnit, de f.eks. har set af en serie. Når du genaktiverer din konto, vil du som regel blot kunne fortsætte, hvor du slap.