Hvordan får jeg trådløs Android Auto?

Det er ikke alle biler, der understøtter trådløs Android Auto. Har du en bil, der kun understøtter det med kabel, kan du selv gøre den kompatibel med en trådløs forbindelse. Hvis du ønsker at gøre dette, er du havnet på den rette side.

Android Auto er et smart system, men det er endnu bedre, når der ikke er brug for et kabel mellem telefon og bil. Kører du i en bil, der kun understøtter Android Auto med kabel, bør du derfor investere i en løsning til at skabe trådløs kompatibilitet.

På mange punkter kan Android Auto vise sig at være både praktisk og smart. Blandt andet vil det give dig let adgang til både Google Maps og Google Assistent, men også diverse streamingtjenester. Derudover får du også adgang til andre funktioner.

Brug adapter til trådløs Android Auto

De fleste tror, at det er nødvendigt at skifte bilen ud, hvis de vil have trådløs Android Auto. Sådan forholder det sig dog ikke. Derimod kan du sagtens finde en anden løsning, der ikke kun er lettere, men naturligvis også betydeligt billigere.

Normalt skal du tilslutte din Android-enhed til din bil med enten USB-C eller USB-A. Det fungerer fint, men du er nødt til at have et kabel liggende i bilen. Heldigvis er det nemt at undgå dette, da du med en simpel adapter kan gøre Android Auto trådløst.

Når du har investeret i en sådan adapter, vil det blive meget lettere for dig at bruge Android Auto. Når den først er sat op, kan bilen automatisk registrere din telefon, og dermed aktivere Android Auto. Derfor behøver du ikke at gøre noget.

LÆS OGSÅ:  Hvordan afinstallerer man programmer på Mac?

Findes mange adaptere på markedet

Hvis du har i sinde at investere i en sådan adapter, er der flere at vælge mellem. Desværre er det langt fra dem alle, der er af høj kvalitet. Du kan ikke købe en officiel adapter fra Google, hvorfor du er nødt til at købe en model fra en anden producent.

Hovedparten af disse modeller er fine, men desværre er det ikke tilfældet for dem alle. Derfor er det vigtigt at vælge blandt dem med omhu. En god idé, er at holde sig fra de helt billige modeller, eftersom kvaliteten og funktionaliteten af disse ofte er ringe.

Selvom der findes talrige adaptere, der ikke er værd at købe, er andre modeller gode investeringer. Derfor handler det blot om at vide, hvad man skal gå efter. Det vigtigste er selvfølgelig at vælge en model, der sikrer en hurtig og stabil forbindelse.

Bedste Android Auto-adapter: Tag et kig på Carlinkit 4.0

Hvis du har intentioner om at købe en Android Auto-adapter, skal du naturligvis vælge med omhu. Dette hænger sammen med, at det bestemt ikke er dem alle, der er pengene værd. Omvendt findes der dog ikke én model, der er den bedste Android Auto-adapter.

Derimod er der flere forskellige modeller, der er værd at tage et kig på. Blandt andet bør du have fjerde version af Carlinkit med i dine overvejelser. Det er en af de bedste adaptere på markedet, hvorfor den sikrer en pålidelig forbindelse og hurtig dataoverførsel.

Det er vigtigt at nævne, at når du benytter dig af en sådan adapter, vil der være en lille forsinkelse. Det skyldes selvfølgelig, at det hele foregår trådløst. Carlinkit 4.0 er dog blandt de hurtigste på markedet, hvorfor forsinkelsen er meget lille.

LÆS OGSÅ:  Hvordan afmelder man Spotify Premium?

I og med, at du kan købe en sådan adapter til under 1.000 kr., skal du ikke frygte, at det bliver for dyrt. Derimod kan du for relativt få penge få trådløs Android Auto i din bil. Derfor skal du ikke være i tvivl om, at det naturligvis er hver en krone værd.

Hvorfor skal jeg have trådløs Android Auto?

Du får ikke nye funktioner, ved at overgå til den trådløse version af Android Auto. Derfor er det heller ikke alle, der mener, at det er nødvendigt at gøre. Dog er det værd at nævne, at der selvfølgelig følger en række fordele med, ved at gøre dette.

Når du bruger Android Auto trådløst, bliver det mere bekvemmeligt at bruge systemet. Først og fremmest slipper du for at skulle tilslutte din telefon med et kabel. Derimod vil din telefon blive registreret helt automatisk, når du tænder din bil.

Efter at have registreret din telefon, bliver Android Auto automatisk vist på infotainmentskærmen i bilen. Derfor er du ikke nødt til at gøre noget, for at kunne bruge systemet. Det vil derimod være tilfældet, hvis du bruger et kabel til at forbinde den.

I denne forbindelse er det også værd at nævne, at du slipper for at have et kabel i din bil. Er du træt af at have dette, bør du derfor ikke tøve med at investere i en adapter til bilen. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, bør du tage et kig på Carlinkit 4.0.

Mange vælger at investere i adapter til Android Auto

Det er ikke alle, der vælger at investere i en adapter til Android Auto. Der er mange, der har det fint med at bruge et kabel. Hvis du også har det, er der naturligvis ikke et problem forbundet med dette.

LÆS OGSÅ:  Hvordan scanner man en QR-kode på iPhone?

I denne forbindelse er det værd at påpege, at der er mange, der vælger at bruge penge på en sådan adapter. I de fleste tilfælde skyldes det, at de ikke ønsker at være afhængige af et kabel. Det er man, hvis bilen ikke har trådløs Android Auto indbygget.

Dette betyder ikke blot, at man altid skal have et kabel i bilen. Det betyder også, at man selv skal huske at koble telefonen til. Har man en tendens til at glemme det, får man derfor ikke adgang til systemet. Derfor kan det være fornuftigt at købe en adapter.

Hvad der ligeledes medfører, at mange beslutter sig for at investere i en app, er prisen. Selvom man får adgang til den trådløse funktionalitet, er det ikke dyrt at købe en adapter. Som der også er givet udtryk for herover, fås en adapter til mindre end 1.000 kr. 

Er ikke en nødvendighed

Det er naturligvis vigtigt at nævne, at det ikke er bidende nødvendigt at købe en sådan adapter. Der er mange, der har det fint med at bruge et kabel. Såfremt dette også er tilfældet for dig, så skal du selvfølgelig ikke købe en Android Auto-adapter.

Hvis du derimod er træt af, at du hele tiden skal huske at sætte din telefon til med kabel, så vil du sætte pris på at have gjort dig denne investering. Det er især tilfældet, hvis du også tager kablet med ud fra bilen, og glemmer at få det med retur.

Har du besluttet dig for, at du vil købe en adapter? I så fald er det vigtigt at slå fast, at du skal vælge med omhu. Årsagen til dette er, at det ikke er dem alle, der er lige gode. Faktisk vil du opleve, at mange af de billige modeller, ikke er specielt funktionelle.