Hvordan parrer jeg Saphe med iPhone?

Hvis du kører mange kilometer på det danske veje, kan det være en god idé at investere i en Saphe. Hvis du allerede har gjort det, skal du have parret den med din telefon. Er den ikke parret med din telefon, fungerer den ikke, og vil derfor ikke være meget værd for dig.

Mange tror, at man skal parre de to enheder via Bluetooth. Det skal man på sin vis også, men det skal ske via Saphe Link, som er en app til formålet. Det betyder, at det ikke er i telefonens Bluetooth-indstillinger, du skal finde og parret din Saphe.

Heldigvis er det ikke specielt svært at parre de to enheder. Derfor skal du ikke være bekymret for, hvorvidt det er svært at gøre. Hvis du leder efter en guide til, hvordan man gør dette, er du havnet på den rette side. Herunder finder du nemlig en guide, som viser dig det trin for trin.

Sådan parrer du Saphe med iPhone

Som angivet herover, er det ikke svært at parre din Saphe med din iPhone. Derimod er det både nemt og hurtigt at gøre. Det kræver en aktiv Bluetooth-forbindelse, men du skal ikke parre de to enheder via Bluetooth-menuen. Derimod skal du bruge appen Saphe Link.

For at kunne parre de to enheder, skal du derfor starte med at downloade denne app. Når du har downloadet den, skal du tænde for din Saphe. Efter at have sikret, at din Saphe er tændt, skal du blot følge de trin, du finder herunder.

  1. Start med at åbne Saphe Link på din iPhone
  2. Vælg punktet ‘Menu’, og tryk derefter på ‘Enheder’
  3. Nu skal du finde din Saphe-enhed under ‘Ukendte enheder / Andre enheder’
  4. Når du kan se din Saphe listen, skal du trykke på den, hvorefter de vil blive forbundet med hinanden
  5. Når forbindelsen er oprettet, vil der står ‘Forbundet’ ud for din enhed
LÆS OGSÅ:  Hvordan bliver man ambulanceredder?

Når de to enheder er blevet parret med hinanden, er din Saphe klar til brug. Det betyder, at du er klar til at begive dig ud på de danske veje med beskyttelse fra din Saphe. Oplever du, at de to enheder ikke bliver parret, anbefales det at prøve igen.

Bluetooth og mobildata skal være slået til

For at kunne bruge din Saphe-enhed, skal Bluetooth være tændt på din iPhone. Dette er ikke blot tilfældet, når du skal parre de to enheder. Det er der mange, der tror, og derfor slår de Bluetooth fra efterfølgende. Dette skal man ikke gør, da forbindelsen mellem de to enheder deaktiveres.

Hertil er det også vigtigt at nævne, at du hele tiden skal have mobildata aktiveret. Det skyldes, at din Saphe-trafikalarm gør brug af din dataforbindelse, da den ikke fungerer uden. Den har et meget lille dataforbrug, hvorfor du ikke skal være bekymret for dette. Heller ikke i udlandet.

I dag har de fleste iPhone-brugere stort set altid både Bluetooth og mobildata aktiveret. Hvis det også er tilfældet for dig, skal du ikke lave om på noget på din enhed. Da de to ting ikke dræner specielt meget strøm fra batteriet, kan det sjældent svare sig at slukke for dem.

Adgang til lokations- og GPS-data

Hvis din Saphe-trafikalarm skal kunne fungere, er det vigtigt at give Saphe Link lov til ‘Altid’ at bruge GPS-data på din telefon. Det betyder ikke, at appen hele tiden holder øje med, hvor du befinder dig. Derimod betyder det, at den vil bruge funktionen, når det er nødvendigt.

Det eneste tidspunkt, hvor den Saphe Link vil tilgå telefonens GPS-funktion, er under kørsel. Under indstillinger kan du også aktivere ‘Ved brug af appen’, er det et krav, at du åbner Saphe Link hver gang. Du kan derfor ikke bruge din trafikalarm, uden først at have åbnet for appen.

LÆS OGSÅ:  Hvordan sletter man sin Facebook-profil?

Dertil skal skærmen på din telefon altid være tændt, hvis du kun har slået ‘Ved brug af appen’ til under lokationstilladelser. Derfor bør du slå både GPS og lokationstilladelser til ‘Altid’. På denne måde er du sikker på, at din trafikalarm altid fungerer, som den skal.

Slå strømbesparende tilstand fra

iPhone er udstyret med en strømbesparende tilstand, man kan tænde for, hvis man vil spare på strømmen. Det kan virke som en god idé at gøre, hvis man ikke er i nærheden af en oplader i længere tid ad gangen. Dog kan det begrænse funktionaliteten af Saphe Link.

Derfor bør du slå denne tilstand fra, når du bruge din trafikalarm fra Saphe. Heldigvis kan du sagtens tænde for denne tilstand igen, når du er færdig med at bruge din alarm. Hvis du gør det, skal du huske at slå den fra, når du igen sætter dig ud i din bil.

Heldigvis bør det ikke være et problem for dig, da det er ganske nemt at gøre. Derfor kan du roligt slå denne tilstand til, når du ikke kører i bil, hvis du vil spare lidt på strømmen. Som angivet herover, er det blot et krav at få slået tilstanden fra igen, når du skal ud at køre.

Derfor er det populært at bruge Saphe-trafikalarm

Det er naturligvis ikke uden grund, at det er blevet populært at benytte en trafikalarm fra Saphe. Der findes mange andre løsninger på det danske marked, men alligevel er det Saphes modeller, der er mest populære. Det handler især om, at de er mest effektive.

Derudover er der også en række generelle fordele forbundet med at bruge en trafikalarm. Har du endnu ikke investeret i dette til din bil, bør du derfor ikke tøve med at gøre dette. Ønsker du at blive klogere på de fordele, der følger med, skal du blot læse med herunder.

LÆS OGSÅ:  Hvordan bliver man frømand?

Bliv alarmeret om fartkontroller

Den primære fordel ved at have en trafikalarm i bilen er, at du vil blive alarmeret om fartkontroller. Dermed vil du vide, at du skal være særligt opmærksom på at overholde fartgrænsen. Dette skal man naturligvis altid, men det kan hænde, at det smutter.

Med en trafikalarm kan du undgå, at du kommer til at køre for stærkt, og du kan samtidig undgå at blive blitzet eller stoppet i en fartkontrol. Derfor kan det vise sig at være en god investering at købe en trafikalarm fra Saphe, eftersom den hjælper dig med at undgå bøder.

Bliv bedre til at overholde hastigheden

Naturligvis er det også en fordel, at du med en trafikalarm bliver bedre til at overholde fartgrænsen. De fleste trafikalarmer advarer dig nemlig, når du krydser fartgrænsen. Dette kan ske på flere måder, men som udgangspunkt foregår det ved, at den udsender en lyd.

Hvis du har en tendens til sommetider at komme til at køre en anelse for stærkt, kan det derfor være fornuftigt at investere i en trafikalarm. Sørger du for at få den monteret korrekt i bilen, vil du være sikker på altid at få besked om, at du har krydset fartgrænsen.

Sørg for, at den fungerer, når du kører

Som angivet tidligere, er der en række ting, der skal være i orden, før din trafikalarm fra Saphe fungerer. Derfor er det afgørende at undersøge dette, inden du begiver dig ud på din køretur. Virker den ikke efter hensigten, vil den nemlig ikke være meget værd at have i bilen.

Hvis den ikke er parret med din telefon, inden du kører, skal du starte med at gøre dette. Ydermere vil du ofte også kunne se på din trafikalarm, om den er tændt og aktiv. Alt afhængigt af den valgte model, vil den afgive en lyd eller et lys, når du begynder at køre.

Under alle omstændigheder skal du naturligvis sikre, at din trafikalarm fungerer, inden du kører. Derfor bør du også gøre det til en vane at dobbelttjekke dette, når du skal ud at køre. Ellers vil du blot have betalt penge for en trafikalarm, der ikke er i brug.