Hvordan ringer man med hemmeligt nummer?

Har du et ønske om at få hemmeligt nummer, kan det betyde to ting. Det kan betyde, at du får skjult nummer, så det ikke vises hos f.eks. Krak eller 118. Det vil sige, at det ikke vil være muligt for andre at indhente informationer om dit telefonnummer på nettet.

Det kan også betyde, at du ønsker at sikre, at modtageren af dit opkald ikke kan se, hvilket nummer, der ringes fra. Hvis du ønsker at gøre dette, kan det gøres på flere måder. Mange tror, at det er meget teknisk at gøre dette, men det er faktisk ikke tilfældet.

Tværtimod er det ganske nemt at gøre, hvis blot man ved, hvordan man skal bære sig ad med det. Hvis du har et ønske om at lære mere om dette, er du heldigvis landet på den rette side, da du i denne artikel kan lære om, hvordan du kan ringe med hemmeligt nummer.

Sådan ringer du med hemmeligt nummer

Hvis du har et ønske om at skjule dit nummer, når du ringer fra din telefon, er der to måder at gøre det på. Du kan først og fremmest lave om i indstillingerne på din telefon. Hvis du gør det, så vil alle dine opkald være med hemmeligt nummer.

Det kan også være, at du blot har et ønske om at ringe med skjult nummer for et enkelt opkald. Hvis det er dit ønske, er det også muligt, og her behøver du slet ikke at lave om på dine indstillinger. Derimod skal du blot indtaste en kode, inden du ringer op.

Hvis du vil ringe fra hemmeligt nummer med en mobiltelefon, skal du blot indtaste koden #31# efterfulgt af det telefonnummer, du vil ringe til. Derfor er det også ganske nemt for dig at ringe fra skjult nummer, hvis du ikke ønsker at lave om på dine indstillinger.

LÆS OGSÅ:  Hvordan måler iPhone skridt?

Skal du ringe fra en fastnettelefon, er det også muligt at bruge dette trick. Derfor er det ikke kun på en mobiltelefon, at det er muligt for dig at ringe med hemmeligt nummer. Det er der mange, der tror, men sådan forholder det sig faktisk ikke.

Hvordan ringer man med hemmeligt nummer fra iPhone?

Hvis du har et ønske om, at du altid ringer med skjult nummer, er der også mulighed for dette. Det er gældende, uanset om du har en iOS- eller Android-telefon. Det vil sige, at du godt kan lave om på dette i dine indstillinger på din iPhone.

Ønsker du at gøre dette, kan du glæde dig over, at det er ganske nemt at gøre. Derfor kræver det ikke, at du har en stor teknisk indsigt, hvis du vil lave om på det. Derimod kræver det blot, at du følger de fire trin, du bliver præsenteret for herunder:

  1. Du skal starte med at åbne ‘Indstillinger’ på din iPhone
  2. Nu skal du vælge punktet, der hedder ‘Telefon’
  3. Her skal du klikke på punktet ‘Vis mit nummer’
  4. På næste side skal du deaktivere punktet ‘Vis mit nummer’

Når du har gjort dette, vil alle dine opkald blive foretaget med hemmeligt nummer. Dette gør sig også gældende, selvom du ringer til folk i din kontaktbog. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på, at denne indstilling naturligvis gælder for alle dine opkald.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det virker, bør du foretage et testopkald til en anden telefon. Du kan eksempelvis forsøge at ringe til din partner eller et familiemedlem, hvis telefon du har i nærheden. På denne måde kan du sikre, at det hele fungerer, som det skal.

Hvordan ringer man med hemmeligt nummer fra Android?

Hvis du vil ændre indstillinger på din Android, så du fremover ringer med hemmeligt nummer, er det også muligt. Desværre er det ikke muligt at give et konkret svar på, hvordan du bærer dig ad med dette, da det adskiller sig fra producent til producent.

Har du eksempelvis købt en Huawei, vil det skulle gøres på en anden måde, end hvis du har købt en OnePlus eller en Samsung Galaxy. Heldigvis har de fleste producenter en guide til dette på deres hjemmeside, som du kan benytte dig af.

LÆS OGSÅ:  Hvordan printer man fra iPhone?

Derfor skal du ikke være i tvivl om, hvorvidt det kan lade sig gøre, hvis du har en Android-telefon. Det kan det nemlig godt. Desuden vil du også kunne benytte dig af tricket herover, hvis det kun er et enkelt opkald, du ønsker at have dit nummer skjult på.

Der er mange, der benytter sig af denne mulighed, hvilket kan skyldes, at de skal ringe til nogen, som de ikke ønsker at få et opkald tilbage fra. Hvis det også er tilfældet for dig, behøver du ikke at lave om på dine indstillinger, men kan med fordel bruge tricket længere oppe.

Hvorfor ringe med hemmeligt nummer?

Der kan være mange grunde til, at man gerne vil ringe med skjult nummer. Derfor er der også stor forskel på, om man vil ændre indstillinger på sin telefon eller blot foretage et enkelt opkald. Netop derfor er det en fordel, at begge dele er muligt at gøre.

I de fleste tilfælde handler det om, at man skal ringe til nogen, som man ikke ønsker at få et opkald retur fra. Hvis det er tilfældet, så er det naturligvis en fordel at ringe med skjult nummer. Dermed vil modtager af opkaldet ikke kunne ringe retur til dig.

Det kan også være, at du har svært ved at komme i kontakt med en person eller en virksomhed, som afviser dine opkald, fordi dit nummer er kendt. Hvis det er tilfældet, kan du vælge at ringe med skjult nummer, da personen eller virksomheden dermed ikke kan se dit nummer.

Hertil er det naturligvis også værd at nævne, at der er folk, der bruger det til at lave telefonfis. Har du selv et ønske om at lave sjov med en ven eller et familiemedlem, er det ofte lettere at få succes med dette, hvis man benytter sig af hemmeligt nummer.

Mange kan godt lide anonymiteten

Selvom de fleste ønsker at ringe med skjult nummer til et enkelt opkald, er der andre, der gerne vil gøre det hele tiden. Hvis det er tilfældet, skal du enten lave om på indstillingerne på din telefon eller kontakte dit teleselskab, som kan opsætte det for dig.

LÆS OGSÅ:  Hvordan parrer jeg Saphe med iPhone?

Hvis man har et ønske om dette, kan der selvfølgelig være flere årsager til det. I de fleste tilfælde handler det dog om anonymitet. Det kan f.eks. være, at de har brug for at ringe til mange personer i løbet af en dag, og gerne vil sikre, at de ikke får kendskab til deres nummer.

Ønsker du at sikre, at det heller ikke er muligt at finde dit nummer på 118, Krak osv., er det ikke nok at lave om i indstillingerne på din telefon. I et sådant tilfælde er du derimod nødt til at kontakte dit teleselskab, så de kan skjule dine nummeroplysninger.

Igen er det naturligvis primært som følge af anonymitet, at mange gerne vil dette. Hvis det også er årsagen til, at du vil have skjult nummer, så anbefales det at kontakte dit teleselskab. Dermed er du sikker på, at dine nummeroplysninger også forsvinder fra nettet.

Ikke mange benytter sig af det

Selvom det ikke er svært at ringe med hemmeligt nummer, er der ikke mange, der benytter sig af det. Det kan der naturligvis være flere årsager til, men for de fleste handler det om, at de sjældent ringer til nogen, som de ikke kender på forhånd.

Som følge af dette, er der ikke nogen grund til at ringe med hemmeligt nummer. Ydermere er det også værd at nævne, at der er mange, der slet ikke bruger almindelige telefonopkald længere. Derimod foretager de deres opkald via apps som Messenger eller WhatsApp.

Der kan forekomme enkelte situationer, hvor det kan være en fordel at ringe med hemmeligt nummer. Skulle det også ske for dig, bør du bruge det trick, der er beskrevet i starten af artiklen. Det er nemlig meget lettere at have med at gøre, end at ændre dine indstillinger.

Årsagen til dette er selvfølgelig, at du kun ringer med hemmeligt nummer i det pågældende opkald. Hvis du ringer til en anden person efterfølgende, vil dette opkald derfor ikke ske med et skjult nummer. Derimod vil modtager af opkaldet kunne se, at det er dig, der ringer.