Hvordan slår man Find min iPhone fra?

Hvis du har et ønske om at slå ‘Find min iPhone’ fra, kan det godt lade sig gøre. Inden du gør det, skal du dog overveje det nøje. Når du slår det fra, giver du afkald på en meget vigtig funktion. Derfor kan det heller ikke anbefales, at du deaktiverer det.

Er du fast besluttet på, at du ønsker at gøre dette? I så fald er der intet, der stopper dig i at gøre det. Hvis du på et senere tidspunkt skulle ombestemme dig, kan du selvfølgelig sagens aktivere det igen. Dette ændrer dog ikke på, at det ikke er en god idé.

Ønsker du at lære, hvordan man slår Find min iPhone fra, er du havnet på den rette side. I denne artikel vil du blive præsenteret for en guide, der hjælper dig med netop dette.

Sådan slår du Find min iPhone fra

Det er ikke svært at slå Find min iPhone fra. Derfor er det også klart med ganske få klik på skærmen. Alligevel er det en fordel at have en guide, du kan benytte dig af. Hvis du leder efter dette, skal du blot læse med herunder.

  1. Du skal starte med at åbne appen ‘Indstillinger’ på din iPhone
  2. Her kan du trykke på dit navn øverst, hvorefter du kan vælge ‘Find’
  3. Nu skal du tryk på ‘Find min (enhed)’, og tryk derefter for at slå det fra
  4. For at kunne gøre dette, skal du angive adgangskoden til dit Apple ID
  5. Til slut skal du bekræfte din beslutning ved at klikke på ‘Slå fra’
LÆS OGSÅ:  Hvordan bliver man IT-chef?

Nu har du slået Find min iPhone fra, og den vil derfor ikke længere fremgå på kortet. Det gør sig gældende, uanset om du bruger funktionen fra f.eks. en iPad eller via nettet. Førnævnte trin kan også bruges, hvis du vil fjerne det fra en iPad eller iPod touch

Det er ikke en god idé at gøre

Har du besluttet dig for at fjerne Find min iPhone fra din telefon, er der ikke noget, der kan stoppe dig. Du er ikke forpligtet til at have det tændt, hvis du ikke vil. At det forholder sig på denne måde, betyder dog ikke, at det er en god idé at gøre det.

Tværtimod er det faktisk en rigtig dum idé. Formålet med denne funktion er, at du altid kan spore din telefon. Det kan være en fordel, hvis den er forsvundet, og du ikke kan finde den. Her kan du bruge Find min iPhone til at finde den.

Eksempelvis kan det være, at du har været en tur i sommerhuset eller har glemt din telefon hos en kammerat. I et sådant tilfælde vil du nemt og hurtigt kunne finde dens placering. Det eneste, du skal gøre, er at åbne Find, hvilket kan gøres fra enhver computer.

Når du har åbnet for Find, vil du på få sekunder have sporet din telefon, så du kan hente den. Det vidner om, at det er en klar fordel at have denne funktion aktiveret. Alligevel er der folk, der ikke ønsker, at deres enhed bliver sporet på denne måde.

Du er dårligere stillet ved tyveri

Gør du dig tanker om at slå Find min iPhone fra, men er du endnu ikke helt overbevist, bør du overveje det nøje. Selvom du måske føler, at der er fordele forbundet med at slå det fra, er det bestemt ikke tilfældet. Tværtimod kan det ende med at være en rigtig dårlig idé.

LÆS OGSÅ:  Hvordan koger man ris?

Langt de fleste er ikke bekymrede for at miste deres telefon. Det skyldes primært, at de tænker, at det altid sker for andre, men ikke for dem. Står man først i en situation, hvor man har fået stjålet sin telefon, kan Find min iPhone være guld værd.

Såfremt der er strøm på din telefon, vil du nemlig kunne spore, hvor den befinder sig. Denne information vil du kunne videregive til politiet, som derefter kan sørge for, at du får din telefon tilbage igen. Denne mulighed har du ikke, hvis du har slået funktionen fra.

Derfor er det meget vigtigt at overveje det grundigt, inden du træffer en beslutning. Det er helt afgjort set før, at folk har fortrudt at have deaktiveret funktionen, efter deres telefon er blevet stjålet. I et sådant tilfælde er der nemlig ingen mulighed for at spore den.

De færreste slår Find min iPhone fra

Der skal selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at det er de færreste, der vælger at slå denne funktion fra. Langt de fleste ved godt, at det er en funktion, der kan vise sig at være nyttig. Mange har måske endda været i situationer, hvor de har haft brug for den.

Hvis det også er tilfældet for dig, så bør du naturligvis slet ikke overveje at slå funktionen fra. Derimod burde du vide, at den kan være til stor nytte. Da det intet koster dig at bruge den, er der bestemt ikke nogen grund til at deaktivere Find.

At der alligevel er folk, der vælger at gøre det, kan være svært at forstå. Som angivet før, er der forskel på, hvorfor de gør det, men det giver sjældent mening at gøre. Har du selv gjort dig overvejelser om det, kan vi derfor ikke andet, end at fraråde dig at gøre det.

LÆS OGSÅ:  Hvordan skriver man en opsigelse?

Skulle du allerede have gjort det, og har fortrudt det, kan du heldigvis godt aktivere funktionen igen. At du har slået det fra, er derfor ikke ensbetydende med, at du udelukker dig fra funktionen – og heldigvis for det, da de fleste ender med at fortryde det.

Kan også deaktiveres på andre enheder

Det er naturligvis ikke kun på din iPhone, at du kan deaktivere dette. Eksempelvis er det også muligt at slå funktionen fra på din MacBook eller dit Apple Watch. Der kan være forskellige grunde til, at man ønsker at gøre dette, men det er sjældent værd at gøre.

Som der er givet udtryk for herover, så vil du være meget dårligere stillet i tilfælde af, at din enhed bliver stjålet. Hvis du ikke har funktionen slået til, kan du nemlig ikke spore den. Dette gælder, uanset om det er en iPad, et Apple Watch eller en MacBook.

Hvis du ønsker at deaktivere det, fordi du skal sælge din enhed, er det ikke den rette måde at gøre det på. Derimod skal du sørge for, at din enhed bliver formateret og gendannet til fabriksindstillingerne. Dermed er du også sikker på, at der ikke er logget ind med dit Apple ID.

Dette er naturligvis med til at understrege, at det er sjældent, at det giver mening at slå Find fra på dine enheder. Hvis du ikke bryder dig om at blive sporet, kan det selvfølgelig gøres, men inden du gør det, bør du overveje beslutningen grundigt.